Ny teknologiutvikling for 2021

Tech

Hver bransje leter etter nye og spennende teknologier innen 2021 for å møte behovene til de fleste virtuelle kunder. Med Charter Globals team som bruker alle slags teknologinisjer, får våre kunder ofte oppdaterte anbefalinger om hvordan de kan brukes til å passe virksomheten deres foran teknologikurven og deres konkurrenter. Når forbedret effektivitet betyr bedre fortjeneste, tar vi stor forsiktighet i å utdanne kundene våre om teknologiene som endrer virksomheten.

Vi forventer å fokusere på tre nye teknologier i 2021: Kunstig intelligens (AI) og maskinlæring, Robotic Process Automation (RPA) og Advanced Computing. Ved hjelp av disse teknologiene kan utviklerne våre tilby kundene våre verktøyene de trenger for å lykkes.

Kunstig intelligens og maskinlæring

Mens kunstig intelligens og maskinlæring har eksistert en stund, fortsetter den å vokse og utvides til stadig mer effektive applikasjoner for Charter Globals kunder. Enten det handler om tale- eller bildegjenkjenning, personlige AI-assistenter, mobilitet eller til og med innholdsopprettelse, gjør AI og maskinlæring mennesker i stand til å analysere data og identifisere trender som selskaper ikke har klart å gjøre på egenhånd før.

Robotic Process Automation (RPA)

I likhet med AI og maskinlæring kan RPA håndtere repeterende oppgaver og gjøre det mulig for ansatte å redusere de ensformige oppgavene. E-postbekreftelse, etter strenge trinn fra appen, og behandling, kan det være mulig å automatisere robotprosesser, som Charter Global har laget spesielt for din virksomhet. Dette kan hjelpe virksomheten din med å redusere kostnadene og forbedre den totale effektiviteten!

I tillegg er RPA vanligvis ikke påtrengende, i stedet for å måtte gjøre omfattende endringer i eksisterende systemprosesser. Vi lager tilpassede RPAer som enkelt kan integreres i infrastrukturen din uten å forårsake store forstyrrelser, og som gir deg raskere avkastning enn andre løsninger.

Edge computing

Med de fleste organisasjoner som bytter til skyen for å være vert for mer av deres data og systemer, har vi nå sett behovet for å bringe informasjon nærmere – til kanten, mer presist. Edge computing gjør at dataene våre kan bo nær det de faktisk brukes (i stedet for et annet kontinent fra flere kilder) for å redusere lange responstider mellom applikasjoner og generell bruk. Selv om det ikke kan virke så lenge å få informasjonen du trenger fra skyen, øker forsinkelsen, spesielt når den sprer seg over hundrevis av ansatte og tusenvis av forskjellige bruksområder.

Edge computing kan også spare båndbredde siden det å få data fra eksterne steder krever mer tid sammenlignet med nærmere steder. Hos Charter Global forventer vi et økende antall selskaper som er interessert i avansert databehandling i løpet av 2021.

Når du er klar til å ta virksomheten din til neste nivå ved å redusere kostnadene, forbedre ansattes kommunikasjon eller til og med forbedre systemdriften med nye og spennende teknologier, kan du nå ut til Charter Global! Våre dyktige utviklere er klare til å tilby en tilpasset og unik løsning for din virksomhet for å løse eventuelle problemer du måtte støte på.