Utvikling av mobilapper

Mobilapper blir raskt hovedfunksjonen til selskaper over hele verden, ettersom de gir en unik måte å få kontakt med kunder, øke salget og forbedre merkevarebevisstheten. Selv om begynnelsen på kommersielle nettsteder har vært relativt langsom å ta i bruk, lever vi i et fartsfylt miljø drevet av teknologi. Hvis firmaet ditt har en applikasjon, aksepterer ikke klientene de begrensede kjernefunksjonene. I stedet ønsker de rask lasting, enkel integrering med andre apper og et høyt nivå av interaktivitet. Av denne grunn innser flere og flere selskaper at de trenger å ansette et apputviklingsselskap som Charter Global, som spesialiserer seg på tilpasset utvikling av mobilapper.

Hva innebærer utvikling av en dedikert mobilapp?

I stedet for å ha en cookie cutter-app som er vanskelig å tilpasse, kan vårt team for full serviceutvikling lage en unik løsning på tvers av plattformer for å dekke alle dine forretningsbehov. Våre tilpassede apper kan alltid enkelt integreres med andre apper. Egendefinerte apper bør brukes når bedrifter trenger mer enn én generisk app – for eksempel når de trenger spesielle interaksjonsalternativer, enkel navigering eller shopping (maskinlæring) -funksjoner, eller en enestående applikasjonsstil.

Ulemper med ikke tildelte apper

Mens vanlige apper ofte er etterspurt på grunn av lave kostnader, betaler selskaper ofte prisen senere. Vanligvis er ikke-tilpassede apper sakte, kan ikke vise selskapets merkevarebygging fullt ut og er ikke skalerbare. Cookie cutter-apper kan ikke alltid følge med på oppdateringer av tredjepartsapper fordi de fungerer raskt ved hjelp av utdatert teknologi.

Det er viktig å se på mobilapplikasjonen og behandle den som en langsiktig investering. Med nøye planlegging og et erfaren utviklingsteam som Charter Global er det ikke bare enklere å bygge en tilpasset app, men det gir mer mening for virksomheten din når du vokser.

Full serviceutvikling av mobilapplikasjoner med Charter Global

Det første trinnet i en tilpasset app er å lage en trådramme som inneholder en mal for appens forutsetninger. Derfra vil teamet vårt hjelpe deg med å definere en stilguide for å begrense den generelle merkevareapplikasjonen til selve appen (farger, logoer, skrifttyper osv.). Vi jobber med Fast Races for raskt å utvikle en funksjonell design der vi tester, vurderer og optimaliserer applikasjonen for markedet. Når den fullt tilpassede appen din er klar, kan du starte den fra Play Store eller Apple Store!

Med våre bransjeledende smidige systemer og teknologier kan du alltid forvente høyeste kvalitet til en overkommelig pris. Vårt fullstendige team for utvikling av mobilapper sørger for at din tilpassede design er enkel å bruke, kompatibel med forretningssystemene dine og nødvendige integrasjoner, passer til merkevaren din, og viktigst av alt, fungerer slik kundene dine trenger og forventer.